The sky is the limit

Boek nu onze multifunctionele ruimte op de 12e verdieping van het Lindner Hotel & City Lounge voor uw klantenevent, productlancering, personeelsevent, zakelijk diner, huwelijksfeest, fashion show of congres.

Ontdek onze uitzonderlijke service en de waaier aan mogelijkheden om uw event tot ongekende hoogtes te tillen. Geniet samen met uw gasten van een unieke sfeer en het adembenemende 360°-uitzicht op de Antwerpse skyline.
Icoon van een mes en vork

Wine & Dine

We hechten ontzettend veel waarde aan de kwaliteit van onze catering. Op gastronomisch vlak kan u bij ons terecht voor innovatieve recepties, conceptuele walking diners, galadiners op sterrenniveau en ook voor uw afterparty bieden wij een gepaste oplossing.

Icoon van klinkende glazen

Events

Onze werkwijze kenmerkt zich door persoonlijke aandacht, een efficiënte aanpak en nauw overleg tijdens het gehele traject. Na een goed beeld te hebben van de ideeën en wensen voor uw evenement en onze gewenste rol daarin, werken wij het concept uit tot in het kleinste detail.

Icoon van een lintmeter

Tailor made

Onze passie en drijfveer is om uw boodschap te vertalen naar succesvolle live formats. Van concept tot realisatie… Wij verzorgen het gehele traject en zorgen voor een goede coördinatie en uitvoering van uw evenement, geregisseerd door professionals.

een impressie van 12th floor een impressie van 12th floor een impressie van 12th floor een impressie van 12th floor een impressie van 12th floor een impressie van 12th floor